top of page

COVID-19

Helaas, alle sportscholen zijn dicht vanwege het coronavirus. Dat betekent dat ook wij D-PT gesloten moeten houden.

Een hele heftige, maar begrijpelijke beslissing vanuit de overheid. De gezondheid van eenieder staat op dit moment voorop.

 

Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken

We hebben verschillende manieren waarop je ons kan volgen tijdens de lockdown. 

LIVE @ FACEBOOK: 

- Via Facebook hebben wij regelmatig nieuwe up-dates en workouts. Ook doen we daar met enige regelmaat een live-workout. Speciaal hiervoor hebben we een groep aangemaakt: D-PT Online Live! Als lid kun je hier gratis in ;) 

Heb je geen Facebook? Dan kun je via deze pagina de laatste ins en outs volgen. 

INSTAGRAM: 

- Op instagram hebben wij 2 kanalen. 1 voor de algemene informatie en 1 voor alleen maar workouts. Zo kun je deze doen op het moment dat het jou uit komt. 

Check hier voor onze verschillende pagina's: @dpt_workouts en @d_pt_emmeloord

PILATES: 

We hebben voor de pilates een aparte pagina aan gemaakt. Deze zal de komende tijd verder worden uitgebreid met lessen en oefeningen. Doe lekker met mij mee en kom heerlijk tot rust. Check hier voor de oefeningen/pagina

Waarom kiezen we voor deze opties: We hebben veel verschillende mensen met allemaal andere wensen. Iedereen wil iets anders. Maar wij kunnen niet alles doen. 

Op deze manier kan iedereen trainen op een moment dat het hem of haar uitkomt. De kids zijn thuis, partner thuis, en dit zorgt ervoor dat de normale lestijden niet handig uitkomen.

Dit is onze basis.

Vanuit hier kunnen we ervoor kiezen om regelmatig live te gaan of iets anders leuks te doen. 

Heb je vragen of opmerkingen dan kun je ons altijd contacten via de mail, social media of postduif. 

Let's do this together!

IMG_9689.jpg
bottom of page