top of page

PILOXING®

PILOXING® is het nieuwste fitness fenomeen in Nederland!

Dit is het eerste programma dat de spieropbouw van Pilates, de kracht en cardio van boksen en het plezier en de sensualiteit van dans combineert tot een high energy workout.

Een les Piloxing verbrandt maximaal calorieën, verbeterd je conditie en vormt je lichaam. Een geweldige workout om je lichaam snel in vorm te krijgen!!

 

Na een les Piloxing voel je je: SLEEK, SEXY and POWERFUL!!

 

Voor wie?
Piloxing is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters die lekker willen bewegen. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen. Leeftijd speelt geen rol.

Boks-FIT

Deze full-body training daagt je in 40 minuten uit tot een maximale workout.

 

Boks FIT is eigenlijk de stoere broer van Piloxing, maar de dans is weggelaten.

 

We combineren deze workout boksen, pilates en shaping fitnessoefeningen. 

De shaping oefeningen kan iedereen op zijn eigen niveau en tempo doen. 

Zo is de les uitdagend voor zowel beginners als gevorderden. 

 

Bij Boks-fit wordt je uithoudingsvermogen op de proef gesteld, is het boksen nog uitdagender en weten je spieren na afloop wat een burpee of jump-squat met ze doet. Fitheid gegarandeerd! 

 

 

"Are you ready to be ‘knocked out’?"

knockout1.jpg

Les Mills SH'Bam

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. 

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is.

 

Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 

"let your inner star come out"

Les Mills BODYJAM

BODYJAM is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Alsof je heel even op één van de grootste Dance-feesten bent. Je mag jezelf helemaal laten gaan!

 

Je leert om je losjes en soepel te bewegen in deze 55 minuten durende les.

 

Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

 

Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

 

"loose yourself in the sensation of dance" 

bottom of page