30 min Fit

Bij de 30 min fit train je binnen een half uur je gehele lichaam. In deze functional groepstraining train je het totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit. Deze les zorgt ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je work-out haalt en je hoofd even helemaal leeg is!

Pump it 

Hou je niet van de traditionele Krachttraining maar wil je toch meer spiermassa? Dan is deze les wat voor jou! Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. En dat met de lekkerste muziek op de achtergrond. Je vergeet al snel dat je bezig bent met een workout!

Ben je nog niet een ervaren sporter? Dan is dit dé les om in te stappen. 

Muscle Power 

Muscle Power is de groepsles voor mensen die graag in spierkracht willen groeien. Dit is een les waarbij krachttraining en techniek centraal staat. Hier kun je, je prestatievermogen verbeteren door je spieren te prikkelen in toenemende omvang en intensiteit.

 

Ideaal voor mensen die graag iets meer spiermassa willen.

V.a. 18 jaar en ouder.

HIIT IT

Ben jij toe aan een lichamelijke maar vooral mentale uitdaging en wil je snel resultaat behalen? Dan is de HIIT IT zeker iets voor jou!

HIIT oftewel High Intensity Interval Training is een cardio/interval training waar een hoge intensiteit oefening combineert wordt met korte rusttijd. Tijdens deze les worden de oefeningen op een snel tempo afgewisseld, waardoor je jezelf helemaal kunt geven. 

 

HIIT IT is een effectieve en efficiënte manier om je conditie omhoog te brengen, je sportprestaties te verbeteren en het is misschien wel de meest effectieve wijze om je vetverbranding te stimuleren.

 

Whatsapp icoon.png

Meldestraat 2 

8302VB Emmeloord

Info@d-pt.nl

KVK:60578610

0651325376

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Whatsapp icoon