top of page

Pump it 

Hou je niet van de traditionele Krachttraining maar wil je toch meer spiermassa? Dan is deze les wat voor jou! Tijdens deze workout daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. En dat met de lekkerste muziek op de achtergrond. Je vergeet al snel dat je bezig bent met een workout!

Ben je nog niet een ervaren sporter? Dan is dit dé les om in te stappen. 

Muscle Power 

Muscle Power is de groepsles voor mensen die graag in spierkracht willen groeien. Dit is een les waarbij krachttraining en techniek centraal staat. Hier kun je, je prestatievermogen verbeteren door je spieren te prikkelen in toenemende omvang en intensiteit.

 

Ideaal voor mensen die graag iets meer spiermassa willen.

V.a. 18 jaar en ouder.

HIIT IT

Ben jij toe aan een lichamelijke maar vooral mentale uitdaging en wil je snel resultaat behalen? Dan is de HIIT IT zeker iets voor jou!

HIIT oftewel High Intensity Interval Training is een cardio/interval training waar een hoge intensiteit oefening combineert wordt met korte rusttijd. Tijdens deze les worden de oefeningen op een snel tempo afgewisseld, waardoor je jezelf helemaal kunt geven. 

 

HIIT IT is een effectieve en efficiënte manier om je conditie omhoog te brengen, je sportprestaties te verbeteren en het is misschien wel de meest effectieve wijze om je vetverbranding te stimuleren.

 

bottom of page