top of page

MamaFIT

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!

Een goede én gezellige manier om je voor te bereiden op de bevalling is door mee te doen aan onze MamaFIT.

Het is de ideale zwangerschapscursus om in beweging te komen en fit te blijven. Zo kun je, gezellig samen met anderen, je voorbereiden op de bevalling.

Er bestaat nog veel onzekerheid bij zwangere dames over het effect van sport tijdens de bevalling. Maar recente richtlijnen moedigen regelmatig sporten juist aan!

 

Voor zowel tijdens als na de zwangerschap. Ook als je niet zo actief was voor je zwangerschap mag je juist tijdens de zwangerschap wat actiever worden. De bevalling mag wel gezien worden als een Top(sport)prestatie. Hoe beter je conditie hoe makkelijker en hoe soepeler je bevalling vaak verloopt. 

 

Wat MamaFIT uniek maakt is dat we zwangerschapspilates combineren met zwangerschapsfitness. We combineren het beste uit beide werelden.

 

Je kan bij de MamaFIT instappen wanneer jij wilt. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt. En natuurlijk komen we na de bevallig weer even bij elkaar om te genieten van elkaars kleine wondertjes. 

 

Aan bod laten we komen:

  • Houdingsadviezen

  • Voedingsadviezen

  • Lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap

  • Het versterken van de Bekken + bekkenbodemspieren

  • Het versterken van de rugspieren

  • Ademhalingstechnieken en ontspanning

  • Behouden van de algehele fitheid

Kosten: per strippenkaart van 10 trainingen €85,-

Ben je al lid bij ons? Vraag dan gerust even naar de opties.

Mocht het niet lukken om een keer niet bij een training te zijn, dan kun je de overgebleven strippen gebruiken na je zwangerschap om weer op te starten. 

Bij een aantal verzekeraars is het mogelijk dat de zwangerschapscursus deels of volledig wordt vergoed. Voor meer informatie kun je het beste even informeren bij je zorgverzekeraar.

 

Tijd: Maandagavond 20.00u -20.45u. 

Dit is een vast moment op ons rooster.

Graag altijd melden als je voor het eerst mee wilt komt doen. Zo kunnen wij er in de training rekening mee houden. 

Start: Vanaf januari 2019 is dit een vast moment in de week. Er is niet meer een moment waarop iedereen tegelijk begint. We worden immers ook niet allemaal tegelijk zwanger. Je kunt dus starten wanneer jij dat wilt. Iedereen is anders. Sommige dames voelen zich nog heel fit tot aan het eind. Andere dames merken aan het begin dat er iets meer ondersteuning nodig is tijdens het trainen. 

Tijdens de les wordt er met iedereen rekening gehouden en kunnen de opties per persoon worden aangepast. 

.

 

Meer info over de cursus of aanmelden?

 

Meld je dan aan via ons Contactformulier

bottom of page