Wat is Bodyjam?

bodyjam1.jpg
Bodyjam is DÉ cardio workout als jij helemaal los wilt gaat met dansen. Een verslavende samenstelling van de hipste dansstijlen en de nieuwste muziek waarbij de nadruk evenveel ligt op ‘fun’ als op ‘flink zweten’ ligt! Je leert te vetste choreografie binnen 45 minuten. Het is een les met een instructeur die je leert dansen met een attitude.

' loose yourself in the sensation of Dance '

Hoe ziet een les eruit?

We beginnen met wat swingende nummers om heerlijk op te warmen. Zo gaat je lichaamstemperatuur omhoog en vergroot je, je mobiliteit.


Dan ben jij helemaal klaar om je eerste choreo te leren. Verschillende passen die aan elkaar worden geplakt tot een vette dans van 25 minuten.


Aan het eind heb je een Groove down: een cooldown en stretching om je bloedcirculatie op gang te houden en het lichaam in staat van rust terug te brengen.

Wat doet BodyJam voor je?

BodyJam is een meeslepende cardio fitness workout waarbij men snel resultaten boekt. Net als een atletische workout biedt BodyJam veel variatie en een effectieve afwisseling tussen bewegen en actieve rust. Zo verbeter je, je cardiovasculaire fitheid. Een aantal effecten daarvan zijn:

  • Verlaging van de bloeddruk

  • Verhoogd HDL-cholesterol gehalte (de ‘goede’ cholesterol)

  • Verlaagd het totaal cholesterol gehalte

  • Verhoogd de aërobe capaciteit

  • Verbeterd de hartfunctie

  • Verlaagd de hartslag in rust

  • Verhoogd het pompvolume (een verhoging van het hoeveelheid bloed die bij elke hartslag het hart verlaat)

  • Verhoogd de vetverbranding

Ook verbetert BodyJam je coördinatie en motoriek door de opbouw in de lessen en variatie in danspassen. Ook is BodyJam een effectief fitnessprogramma om de botmassa van het onderlichaam te vergroten. Het maakt je botten sterker en kan het risico van osteoporosis verlagen.

Is BodyJam voor iedereen? JA, Zeker weten! Dus neem je vriend/vriendin mee, kom vooraan staan en wordt high van het gevoel van de dans!


Klik hier voor het lesrooster

jam2.jpg

#bodyjam #lesmills #groepsles #dance #workout #training #fun #funky #friends #sensation

Uitgelichte berichten
Recente berichten