Wat is Perfect PILATES?

bb64beter.jpg

Wat is Pilates?

Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor lichaam en geest. Niet alleen train je, je lichaam, maar kun je ook even helemaal tot rust komen. Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Door alle oefeningen met veel aandacht uit te voeren train je ook nog eens de mind-body connectie. Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug. Daarom is Pilates geschikt voor beginners en gevorderden maar ook mensen met rugklachten. De sleutelwoorden bij Pilates zijn: stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing.

Wat is Perfect Pilates?

Pilates is een 100 jaar oude methode. De oefeningen zijn echt super, maar de wetenschap is veranderd. Een team van therapeuten en artsen van Fysio Physics heeft daarom de methode geperfectioneerd. Perfect Pilates is daardoor verantwoord en nog effectiever dan de gewone Pilates.

Voor wie is Perfect Pilates?

PP is voor iedereen. Jong & oud, beginners & gevorderden, topsporters & niet-sporters. Er zijn zelfs speciale oefeningen tijdens de les voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met rugklachten.

Wat kun je bereiken met de oefeningen? - een strakke buik en billen - een mooi sportief lijf met slanke spieren - een sterke en soepele rug (minder rugpijn)

- meer lenigheid en flexibiliteit - stabieler en meer ontspannen in je lijf - lekkerder in je vel

Het is ook aangetoond dat mensen na een aantal weken Perefct Pilates training: - minder rugpijn hebben; - minder vet en stevigere spieren hebben; - sneller rennen; - hoger springen; - meer evenwicht hebben; - meer energie hebben (zelfs ouderen in een verpleeghuis!) - zich fijner voelen.

Kan je van Perfect Pilates een mooier lijf krijgen? Ja dat kan! Bij Perfect Pilates leer je om de spieren beheerst aan te spannen. Hierdoor gaat de spierspanning, de tonus, omhoog. De spier wordt steviger. Het voordeel is dat Perfect Pilates werkt aan alle grote spieren.Onze dagelijkse handelingen door werk en sport zijn vaak eenzijdig. Door Perfect Pilates train je in evenwicht en komt je lijf beter in balans.

Gewone oefeningen zijn gericht op de oppervlakkige spieren. Perfect Pilates is de een trainingsmethode dat zich richt op zowel de diepe als de oppervlakkige spieren. De diepe spieren zijn super belangrijk voor het stabiliseren van onze gewrichten. Met Perfect Pilates komt je lichaam snel weer in balans en is er kans dat je gewrichtsklachten maar ook rug- en nekklachten zullen verdwijnen.

Voel jij je hiertoe aangesproken?

Kijk dan snel op ons rooster en doe gezellig een keer mee met onze Perfect Pilates.

Uitgelichte berichten
Recente berichten