top of page
Personal Training met Dennis Donker

Personal Training

"Optimaal resultaat, maar niet persé maximaal."


Daar zit een belangrijk verschil. De ene cliënt wil maximaal resultaat en is bereid om alles opzij te zetten om dit doel te behalen. Dat kan ook zeker bij ons. Bij D-PT begeleiden wij ook veel mensen die ‘gewoon’ fitter, slanker en gezonder willen worden, zonder dat je meteen tot het uiterste wordt gepusht.

Je kan niet altijd direct je hele leven omgooien, dat snappen wij. We zoeken de balans tussen uitstekend resultaat behalen en het leven leuk en leefbaar houden.

 

Een ander belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, voeding en focus. Want: de juiste mindset van de sporter in combinatie met onze kennis staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: resultaat.

Iedereen is natuurlijk anders. En zo kunnen ook de trainingswensen verschillen. Om hierin tegemoet te komen hebben we verschillende opties als het gaat op Personal Training: 

Personal Training: 

In de Personal Training werk je één op één, aan een op maat gemaakt trainingsprogramma, onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

Wat we doen is maatwerk leveren. Op basis van een intakegesprek en een assessment, gaan we een plan samenstellen. We spreken samen een trainingsfrequentie af en we gaan aan het werk.

Duo Personal Training: 

Wil je graag samen met iemand jouw doelen behalen in de Personal Training? 

Dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons. 

Small Group Training: 

Bij Small Group Training werk je in groepen van 4 tot 6 personen aan een gezamelijke doelstelling. Dit allemaal onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

 

Mocht je vragen hebben over Personal Training, Duo Personal Training of Small Group Training: neem gerust contact met ons op.

Contact

Industrieweg 12

8304AD

Info@d-pt.nl

KVK60578610

Openingstijden

Tijdens les uren en prive sessies.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page