top of page
Anne van der Wiel.webp

Diëtetiek

Anne van der Wiel

Anne is een enthousiaste en lieve dame die in 2003 gestart met de 4-jarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van haar diploma is ze in 2007 als diëtist  gaan werken in de gehandicaptenzorg.

 

Nu, 10 jaar later, is Anne klaar voor een nieuwe uitdaging. Naast de specialistische diëtetiek is Anne gestart met haar eigen praktijk.

Ze wil graag aan de slag met gemotiveerde mensen die een gezond voedingspatroon als basis willen aanleren. Er zijn geen diëten nodig, tenzij er sprake is van specifieke gezondheidsproblemen.

 

Haar visie is: gezonde basisvoeding voor iedereen.

Anne: "Het is mijn MISSIE om je/jullie te helpen om blijvende veranderingen aan te brengen in je/jullie voedingspatroon. Ik geloof niet in tijdelijke oplossingen, en wil liever werken aan langdurig resultaat. Een gezonde basisvoeding, met voldoende ruimte voor lekkernijen!" 

 

Je kunt bij Anne terecht voor individuele adviezen en voedingsvoorlichting. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten en staat in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Wil je graag een afspraak met haar maken? 

Neem contact op:

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

Contact

Industrieweg 12

8304AD

Info@d-pt.nl

KVK60578610

Openingstijden

Tijdens les uren en prive sessies.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page