top of page

Pinda Truffels


Oke, jullie snappen het vast wel: chocolade doet het bij ons thuis erg goed. Geen wonder dat we zoveel leuke recepten ermee hebben ;).


Zo ook de ze chocolade truffels. Met deze pure ingrediënten perfect als tussendoor of na het sporten. En ze zijn nog zo klaar ook.


Wat ideaal is dat je ze in de vriezer kan bewaren! Even eruit halen en je hebt zo je snack klaar om te eten.


You need:

  • 250 gram pindakaas.

  • 70 gram rice crispies of 3 rijstwafels

  • 2 handjes pinda's

  • 1 hand havermout.

  • 100 gram pure chocolade


You do:

  • Hak de pinda's fijn en maakt de rijstwafels klein.

  • Meng de pinda's, de rijst en de pindakaas in een bak.

  • Maak hiervan ongeveer 18 kleine bolletjes en laat ze even hard worden in de vriezer.

  • Smelt de chocolade marie au bain.

  • Haal de bolletjes uit de vriezer en rol ze door de chocolade.

  • Leg ze weer terug op de plaat en besprenkel ze eventueel nog met een beetje nootjes.

  • Hierna kunnen ze weer terug in de vriezer en laat ze nog 2 uur opstijven.


Enjoy your snack.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page